ZBOR DIN

TIMIȘOARA

Grecia

Creta
Rhodos
Skiathos

Turcia

Antalya

 

 

Egipt

Hurghada

 

 

Tunisia

Hammamet

 

 

Italia

Bari

logopejtravel-alb300

TURISM MEDICAL ÎN

De ce turism medical?

Turismul medical reprezintă posibilitatea de a realiza un tratament medical, alături de aceea de a vizita orașul în care ne aflăm. Oferim serviciul de turism medical persoanelor care nu se află în Timișoara, dar doresc să colaboreze cu noi. Acest serviciu se adresează atât persoanelor din străinătate, cât și oamenilor care trăiesc în alte orașe din România.

Cum putem să te ajutăm?

Transport

Vei beneficia de cele mai bune soluții de zbor și tranferuri.

Cazare

Îți oferim variante optime de cazare în funcție de peferințele tale.

Bună dispoziție

Idei de activități turistice în Timișoara și împrejurimi.

De la aterizare și până la plecare, ești asigurat de calitatea serviciilor PEJTravel.

De ce să alegi Timișoara?

Oraș cosmopolit

Timișoara este un oraș al diversității ce se remarcă prin arhitectura sa variată, prin parcurile și gradinile sale, prin centrul său istoric tip baroc, precum și prin valoroasele sale muzee. Orașul mai este denumit ca ``Mica Vienă``. De asemenea, numeroasele biserici și sinagogi, cultura fascinantă, restaurantele și viața vibranta de noapte fac Timișoara cel mai occidental oraș al țării.

Capitala Culturală Europeană 2023

În anul 2016 Timișoara a câștigat titlul de Capitală Culturală Europeană pentru anul 2021 (2023), astfel orașul dorește să devină un loc în care excelența culturală le conferă încredere de sine cetățenilor săi și puterea de a provoca schimbări prin implicare.

Clinici medicale de top

Un tratament dentar de specialitate stă în mâna unei echipe de medici dedicați și pricepuți. La Clinica Dental Experts puteți efectua întreg spectrul de servicii dentare, de la radiografie și radiodiagnostic, implantologie și chirurgie maxilo-facială ghidată, tehnică și protetică dentară, ortodonție și endodonție, albire profesională și estetică dentară, până la implanturi cu fixare în 24 de ore.

Locuri perfecte pentru relaxare

piața-operei-obiective

Piața Victoriei

Unul dintre cele mai vizitate și instagramabile obiective turistice din Timișoara. În acest loc, pe 20 decembrie 1989, Timișoara a fost declarat primul oraș liber de comunism din România.
piața-libertății-o

Piața Libertății

Această piață găzduiește una dintre cele mai însemnate și impresionante clădiri construite între 1731 și 1734. Clădirea a fost realizată în stil baroc și denumită popular Primăria Veche.
piata-unirii-obiectiv

Piața Unirii

Catalogată drept cea mai veche piață din Timișoara (1552), aceasta găzduiește Monumentul Sfintei Treimi, Domul Romano-Catolic, Palatul Baroc, fântâna cu apă minerală, Casa Bruke.
10671334_775378805859831_1377652730343217558_n

Cramele Recaș

Așezată în localitatea Recaș, este una dintre cele mai importante crame din România și cea mai mare din Vestul țării. Se întinde pe o suprafață de aproximativ 1.150 de hectare de viță de vie.
6iulius-town-timisoara

Iulius Town

Locul unde te bucuri de shopping la superlativ de la brandurile internaționale, unde plimbările pe aleile din parc au un farmec aparte, în care poveștile spuse lângă lac sunt fascinante.
bastionul-maria-therezia-t

Bastionul Maria Theresia

Aflat în zona centrală a orașului, a fost construit în stil baroc, între 1730 și 1735. Acesta reprezintă cea mai mare bucată de zid păstrată din vechea cetate a Timișoarei.
herneacova-obiective

Domeniul Herneacova

Pentru cei care caută o oază de liniște, veți găsi restaurante, terase, un parc de aventură cu tiroliană și trasee prin pădure, precum și poteci de jur împrejurul domeniul pentru plimbări.
muzeul-satului-banatean-

Muzeul Satului Bănățean

Acesta cuprinde toate elementele tradiționale care compun satul așa cum era el cunoscut în trecut. De la centrul civic, primărie, biserică și școală, până la birt.
fabrica-de-bere-obiecti

Fabrica de bere

Fabrica a fost contruită în anul 1718 (Prințul Eugen de Savoia), după ce orașul a fost eliberat de sub stăpânirea otomană. Se spune că în trecut, berea produsă aici era inclusă în proviziile armatei austriece.
zoo-timisoara

Grădina Zoologică

Se află printre cele mai noi și moderne grădini zoologice din România. Adăpostul a numeroase specii de păsări şi animale, oferindu-le un mediu primitor, identic sau cât mai aproape cu cel natural.
parcul-rozelor-top-10-obiective-

Parcul Rozelor

Aici sunt plantate peste 1.200 de soiuri diverse de trandafiri, varietate care a făcut Timișoara să mai fie cunoscut în trecut și ca ,,oraș al trandafirilor”.Parcul este situat în apropriere de Canalul Bega.
vaporas-la

Plimbări cu vaporașul

Timisoara este singurul oras din Romania cu activitate in domeniul transportului public in comun pe apa. O posibilitate de a vedea frumusețile orașului dintr-o perspectivă de poveste.

Întrebări frecvente

Timișoara este o destinație populară pentru tratamentele dentare, deoarece este un oraș ușor accesibil, are prețuri bune de cazare și transport, iar turiștii se pot bucura de diverse distracții. Cu toate acestea, cel mai mare beneficiu pentru pacienți sunt costurile reduse pentru toate tratamentele și procedurile, comparativ cu alte țări.
Medicii specialiști din Timișoara au prețuri mai mici decât în toate țările din Europa de Vest și, de asemenea, prețuri mai mici decât în Statele Unite. În medie, puteți economisi mai mult de 70% la majoritatea procedurilor efectuate în Timișoara.
Stomatologia cosmetică este una dintre cele mai populare solicitări, dar și alte proceduri complexe sunt căutate și de străini, deoarece sunt mai accesibile aici decât în propria țară. Profesioniștii noștri sunt, de asemenea, specializați în implanturi dentare și lucrează cu cele mai bune materiale, astfel încât să puteți beneficia de un zâmbet potrivit și durabil.
Stomatologii de la DentalExperts au experiență în lucrul cu pacienți de toate vârstele și cu diverse probleme dentare. Dacă cazul dumneavoastră implică mai multe tratamente, medicul dentist va face o primă evaluare și apoi va acorda prioritate ordinii intervențiilor, astfel încât să puteți scăpa de cele mai presante probleme cât mai repede posibil.
Planul de tratament dentar este conceput de medicul dentist, cu ajutorul dumneavoastră. După o vizită inițială, unul dintre stomatologii noștri vă va putea determina nevoile specifice și vă va prezenta cel mai bun plan de tratament pentru cazul dumneavoastră. Puteți discuta despre opțiuni cu expertul nostru, astfel încât intervalul de timp să se potrivească călătoriei dvs. dentare.
Durata unui tratament dentar depinde de problemele dentare reale și de gravitatea problemelor. Implanturile dentare sunt printre cele mai lungi tratamente și, în medie, pacientul va trebui să viziteze cabinetul stomatologic de cel puțin două până la trei ori și după perioada de vindecare încă o dată după câteva luni.
Da. Copiii ar trebui să învețe devreme despre importanța îngrijirii dinților. Un dentist le poate vorbi prin periaj și folosirea aței dentare, iar experții noștri pot determina, de asemenea, dacă copilul dumneavoastră va avea nevoie de un tratament ortodontic.
Există o mulțime de opțiuni de cazare în Timișoara, potrivite pentru fiecare nevoie și fiecare buget. O noapte la un hotel din Timișoara poate costa doar 15 euro pentru pensiuni și peste 40 de euro pentru hoteluri.
Unul dintre experții noștri vă va ajuta cu plăcere să vă planificați călătoria dentară în Timișoara. Ar trebui să începeți vorbind cu un medic stomatolog pentru a afla un interval de timp aproximativ pentru tratamentul dumneavoastră și apoi puteți planifica bugetul și un itinerar, astfel încât să puteți vizita Timișoara în timp ce sunteți aici sau alte zone din apropiere, cum ar fi Cramele Recaș sau Domeniul Herneacova.
Timișoara este un oraș frumoas, astfel încât să puteți planifica aici o întreagă vacanță de vară sau de iarnă, în funcție de tratamentul dentar pe care trebuie să îl efectuați. În timpul verii, puteți petrece timpul vizitând frumoasele piețe publice, Piața Victoriei, Piața Unirii și multe alte locuri perfecte pentru relaxare. Dacă vizitați Timișoara în timpul iernii, vă puteți opri la Iulius Town pentru sesiuni de shoping sau puteți vizita Târgul de Crăciun din Piața Victoriei.