ZBOR DIN

TIMIȘOARA

Grecia

Creta
Rhodos
Skiathos

Turcia

Antalya

 

 

Egipt

Hurghada

 

 

Tunisia

Hammamet

 

 

Italia

Bari

logopejtravel-alb300

Antalya

Antalya. Una dintre cele mai populare destinatii de vacanta ale romanilor. O destinatie care ofera totul.

Un turist care alege Antalya va avea parte de o vacanta completa, statiunea ofera o structura turistica foarte bine pusa la punct, cu hoteluri deluxe, cu all inclusive, dar pe langa acestea turistul

poate avea parte de numeroase aventuri, de facilitati si excursii pentru copiii, iar pentru cei care prefara vacantele active destinatia are numeroase situri culturale, istorice.

Antalya este destinatia familiilor, a cuplurilor romantice, destinatia pentru cei activi sau pentru aceia in cautarea istoriei.

Oferte Antalya

Stațiuni în Antalya

Alanya ۰ Antalya ۰ Belek ۰ Kemer ۰ Side ۰ Lara

Istoria Turciei ne arata ca este una dintre cele mai stravechi civilizatii, leagan al Europei si Asiei deopotriva, o cultura legendara care a contrubuit decisiv la scrierea istoriei universale.

 

Acest teritoriu care a facut parte din mai multe imperii, hitit, asirian, imperiul lui Alexandru Macedon, mongol, bizantin, otoman, va impresiona orice calator dornic de detalii istorice, de ruine sau orase vechi.

Parte a unei tari a carei cultura actuala dovedeste istoria straveche, Antalya va ofera deasemenea experiente culinare de neuitat, de la mancaruri traditionale,

la dulciuri locale sau cafea si ceaiuri aromate. Condimentele fac parte din traditia tarii, deci calatorul nu va fi dezamagit de gastronmie.

AAlanya 125 km de aeroport Antalya, desi este cea mai indepartata statiune fata de aeroportul din Antalya este foarte populara printre turistii ce doresc servicii all inclusive la un buget accesibil. Statiunea are plaje intinse si numeroase variante de activitati pentru petrecerea timpului liber.

BBelek 32 km de aeroport Antalya, este poate statiunea cea mai exclusivista a Antalyei, renumita pentru terenurile spectaculoase de golf, ofera peisaje spectaculoase de munte si mare, hoteluri foarte bune si servicii complete. Este o statiune recomandata cuplurilor in cautare de o vacanta linistita cu servicii deluxe.

S Side 65 km de aeroport Antalya, o statiune foarte cautata de familiile cu copii datorita plajelor cu nisip, hotelurile din statiune ofera servicii dedicate celor mici. In aceeasi masura Side este un muzeu in aer liber, calatorul va fi incantat sa descopere o pagina din istoria Turciei.

AAntalya ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dapibus, odio sit amet convallis sollicitudin, lacus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dapibus, odio

KKemer 60 km de aeroport Antalya, in primul rand ofera peisaje superbe cu marea ce intalneste paduri de pin. Este o statiune cu hoteluri bune, ce ofera facilitati de petrecere a timpului liber, cu numeroase cluburi, un aquapark deoarece plaja nu este dintre cele mai bune fiind cu pietricele si valuri, nepotrivita pentru copii.

L Lara 15 km de aeroport Antalya, este o statiune deluxe, cu numeroase hoteluri care vor incanta turistii cu servicii complete, potrivite pentru orice turist. Statiunea are plaje cu nisip auriu, fiind potrivite pentru familiile cu copii. Are avantajul de a fi aproape de aeroportul din Antalya, deci durata transferurlui va fi scurta.

Excursii opționale

Cappadocia, este un loc unic, cu formatiuni geologice impresionante ce formeaza un peisaj surprinzator. Formatiunile geologice de tuf si bazalt vulcanic sunt rezultatul eroziunii de-a lungul anilor. Geografia surprinzatoare a regiunii este completata de istoria locurilor, in secolul 1 in aceasta zona au aparut primii crestini care s-au adapostit aici in urma represaliilor romane. Acestia au amenajat aici temple, manastiri, cripte, locuinte, astfel a luat nastere un adevarat oras subteran. Astazi parcul Goreme face parte din Patrimoniul Unesco.

Rafting iubitorii de adrenalina sunt invitati la o aventura in Canionul Koprulu, aici sunt echipati corespunzator, apoi se vor lansa in valurile involburate. Toata lumea are parte de senzatii unice si amintiri placate. Lungimea traseului este de 12 km, dificultate +2. Pranzul este inclus in traseu, iar dupa pranz aventura continua la pescuit sau in parcul de tiroliana.

Pamukkale este un sit geologic inscris pe lista UNESCO, inseamna castelul din bumbac. Aceasta denumire descrie perfect imaginea de ansamblu a locului, unde formatiuni de travertin de un alb imaculat sunt scaldate de apele unui rau cristalin. Este o formatiune geologica unica in lume, practic este o pestera descoperita. Excursia va fi completata de vizita in orasele Hierapolis, un sit arheologic impresionant.

Demre-Mira-Kekova  o excursie despre istorie. In orasul Demre este biserica Sf Nicolae, loc de pelerinaj. In orasul Mira se viziteaza amfiteatrul greco-roman si mormintele liicene, care vor surprinde orice turist in cautare de detalii istorice.

Este, cu siguranta o excursie pe gustul celor care iubesc sa descopere locuri ascunse.