ZBOR DIN

TIMIȘOARA

Grecia

Creta
Rhodos
Skiathos

Turcia

Antalya

 

 

Egipt

Hurghada

 

 

Tunisia

Hammamet

 

 

Italia

Bari

logopejtravel-alb300

Hammamet

Hammamet. Una dintre cele mai populare destinatii de vacanta ale romanilor. O destinatie care ofera totul.

Un turist care alege Antalya va avea parte de o vacanta completa, statiunea ofera o structura turistica foarte bine pusa la punct, cu hoteluri deluxe, cu all inclusive, dar pe langa acestea turistul

poate avea parte de numeroase aventuri, de facilitati si excursii pentru copiii, iar pentru cei care prefara vacantele active destinatia are numeroase situri culturale, istorice.

Vacanțe sau sejururi în Hammamet Tunisia, cu zbor direct din Timișoara. Servicii all inclusive și nisip de fin.

Oferte Hammamet

Statiuni Hammamet

Hammamet ۰ Mahdia ۰ Monastir ۰ Sousse

Istoria Turciei ne arata ca este una dintre cele mai stravechi civilizatii, leagan al Europei si Asiei deopotriva, o cultura legendara care a contrubuit decisiv la scrierea istoriei universale.

 

Acest teritoriu care a facut parte din mai multe imperii, hitit, asirian, imperiul lui Alexandru Macedon, mongol, bizantin, otoman, va impresiona orice calator dornic de detalii istorice, de ruine sau orase vechi.

Parte a unei tari a carei cultura actuala dovedeste istoria straveche, Antalya va ofera deasemenea experiente culinare de neuitat, de la mancaruri traditionale,

la dulciuri locale sau cafea si ceaiuri aromate. Condimentele fac parte din traditia tarii, deci calatorul nu va fi dezamagit de gastronmie.