ZBOR DIN

TIMIȘOARA

Grecia

Creta
Rhodos
Skiathos

Turcia

Antalya

 

 

Egipt

Hurghada

 

 

Tunisia

Hammamet

 

 

Italia

Bari

logopejtravel-alb300

Tunisia

Tunisia. Una dintre cele mai populare destinatii de vacanta ale romanilor. O destinatie care ofera totul.

Un turist care alege Antalya va avea parte de o vacanta completa, statiunea ofera o structura turistica foarte bine pusa la punct, cu hoteluri deluxe, cu all inclusive, dar pe langa acestea turistul

poate avea parte de numeroase aventuri, de facilitati si excursii pentru copiii, iar pentru cei care prefara vacantele active destinatia are numeroase situri culturale, istorice.

Vacanțe sau sejururi în Hammamet Tunisia, cu zbor direct din Timișoara. Servicii all inclusive și nisip de fin.

Oferte Hammamet

Destinații în Tunisia

Hammamet ۰ Mahdia ۰ Monastir ۰ Sousse

HHammamet 125 km de aeroport Antalya, desi este cea mai indepartata statiune fata de aeroportul din Antalya este foarte populara printre turistii ce doresc servicii all inclusive la un buget accesibil. Statiunea are plaje intinse si numeroase variante de activitati pentru petrecerea timpului liber.

MMonastir 125 km de aeroport Antalya, desi este cea mai indepartata statiune fata de aeroportul din Antalya este foarte populara printre turistii ce doresc servicii all inclusive la un buget accesibil. Statiunea are plaje intinse si numeroase variante de activitati pentru petrecerea timpului liber.

MMahida 125 km de aeroport Antalya, desi este cea mai indepartata statiune fata de aeroportul din Antalya este foarte populara printre turistii ce doresc servicii all inclusive la un buget accesibil. Statiunea are plaje intinse si numeroase variante de activitati pentru petrecerea timpului liber.

SSousse 125 km de aeroport Antalya, desi este cea mai indepartata statiune fata de aeroportul din Antalya este foarte populara printre turistii ce doresc servicii all inclusive la un buget accesibil. Statiunea are plaje intinse si numeroase variante de activitati pentru petrecerea timpului liber.