ZBOR DIN

TIMIȘOARA

Grecia

Creta
Rhodos
Skiathos

Turcia

Antalya

 

 

Egipt

Hurghada

 

 

Tunisia

Hammamet

 

 

Italia

Bari

logopejtravel-alb300

Grecia

Grecia. Una dintre cele mai populare si iubite destinatii de vacanta ale romanilor, cu o varietate mare de plaje si servicii.

Grecia este situata in Peninsula Balcanica, este o tara foarte bine cunoscuta ca destinatie turistica, ca geografie are o

parte continentala si o parte insulara, 15.000 km de coasta de-a lungul careia se insira plaje de toate felurile, foarte cautate de turisti.

Vacanțe sau sejururi în Grecia, cu zbor direct din Timișoara pentru Creta, Rhodos si Skiathos.

Oferte Grecia

Destinații în Grecia

Atena ۰ Corfu ۰ Creta ۰ Kos ۰ Lefkada ۰ Mykonos ۰ Rodos ۰ Santorini ۰ Skiathos ۰ Zakynthos

Grecia este situata in Peninsula Balcanica, este o tara foarte bine cunoscuta ca destinatie turistica, ca geografie are o parte continentala si o parte insulara, 15.000 km de coasta de-a lungul careia se insira plaje de toate felurile, foarte cautate de turisti. Parte insulara cuprinde 6000 insule, unele foarte spectaculoase, cele mai iubite de turisti fiind insulele din Marea Ionica: Corfu, Lefkada, Kefalonia, Zakynthos, cele din Marea Egee foarte cunoscute: Mykonos, Kos, Rhodos, Creta, Santorini.

Grecia este combinatia perfecta de istorie, plaje insorite, gastronomie, traditii stravechi pastrate cu grija.

Aflata intr-o pozitie privilegiata intre 3 continente, mostenirea istorica a Greciei este una dintre cele mai vaste din lume, primele urme de civilizatie dateaza din era paleolitica, iar dezvoltarea culturala din antichitate face ca aceasta tara sa poata fi numita fara retineri leaganul civilizatiei.

Marturie in acest sens stau numeroasele temple, cel mai impunator fiind Acropolele cu arhitectura sa impozanta sau literatura cu numerosi autori celebri Homer, Hesiod, Eschil, Pericle, Sofocle, Euripide, Aristofan. Filozofii greci sunt reprezentativi: Tales din Milet, Heraclit, Pitagora, Socrate, Platon, Diogene, Aristotel. Istoria este ilustrata de Herodot, Tucidide. Muntele Athos, simbol al crestinismului, este un permanent loc de pelerinaj pentru credinciosii din intreaga lume.